Всё для дома для семьи. Обустройство собственного жилья.

Строительство, недвижимость, мебель, дизайн, хобби.
Поиск
Історія компанії VEKA
Опубликовано Александр в Профиль VEKA • 05.03.2011 16:12:17
Історія компанії VEKA багата подіями і налічує вже не один десяток років. Німецький підприємець Генріх Лауманн, засновник підприємства, почав виробництво профілю для віконних і дверних систем наприкінці шістдесятих років на невеликій фабриці, маловідомої в інших районах Німеччини. Однак, маючи на меті вивести своє підприємство на міжнародний рівень, йому вдалося створити команду професійних дизайнерів і технологів, завданням яких була розробка максимально якісних систем профілю, придатних для конструювання надійних, елегантних і зручних у використанні віконних і дверних систем. Результат виявився вражаючим: за короткий час підприємцю вдалося перетворити фірму місцевого масштабу в європейського, а потім і на світового лідера у виробництві профілів із ПВХ.

Широкий вибір, оригінальність пропозицій, а також висока якість продукції забезпечили компанії VEKA визнання у всьому світі і отримали високу оцінку виробників віконних і дверних систем. Стрімке зростання збуту в Європі та Америці диктував необхідність початку виробництва поза межами Німеччини. Почався період інтернаціоналізації VEKA : фірма побудувала і запустила в експлуатацію фабрики у Великобританії, Франції, Іспанії, Бельгії і в США. Після падіння "залізної завіси" аналогічні підприємства почали роботу в Росії ( VEKA Rus ), Польщі і в Китаї.

Якість VEKA

Головне виробництво компанії знаходиться в місті Зенденхорст недалеко від Мюнстера (земля Північний Рейн - Вестфалія). На заводі VEKA використовується тільки високоякісна добірна сировина, найсучасніші технології, а також новітні системи управління та контролю якості. Втім, незалежно від місцезнаходження виробничі підприємства VEKA строго дотримуються всі технічні та екологічні вимоги, що пред'являються головною фірмою. Де б не був зроблений профіль VEKA , фірма гарантує його високу якість, що виражається в безпеці профілю, його довговічності й зручності у використанні виготовлених з нього конструкцій. Принцип єдиного для всіх стандарту якості - наріжний камінь ділової філософії VEKA . У випробувальному центрі VEKA сировина, профілі і готові віконні та дверні конструкції регулярно тестуються - принцип безперервного контролю якості також належить до найбільш значущих пріоритетів діяльності компанії. Технологічні випробування проводяться в провідних світових наукових інститутах, що видали виробничі сертифікати на продукцію VEKA . Особливе значення VEKA приділяє екологічній безпеці свого виробництва. У Тюрінгії було відкрито підприємство VEKA Umwelttechnik GmbH, що займається переробкою як виробничих відходів, так і вікон, дверей і рольставней, що відслужили свій термін.

Товары и услуги