Всё для дома для семьи. Обустройство собственного жилья.

Строительство, недвижимость, мебель, дизайн, хобби.
Поиск

Notice: Undefined index: id in /home/ans73133/public_html/otkos/blog/index.php on line 46
О компании Venta
Опубликовано Александр в Профиль Venta • 11.03.2011 23:22:00
2000 рік. Компанія «Venta» (ТОВ "Патріот") виходить на ринок України.

Історія компанії починається з виробництва облицювальних матеріалів з ПВХ: пластикових панелей 10, 25 і 37,5 см. У 2003 році на частку пластикових панелей ТМ «Venta» доводиться більше 25% ринку облицювальних панелей, представлених в Україні.

У 2004 році компанія почала випуск ПВХ-профільних систем «Venta». З 2008 року у виробництво запущена чотирьохкамерна і п'ятикамерна системи «Venta». На сучасному екструдерних австрійському обладнанні виробляється 22 види профілів, які дозволяють виготовляти металопластикові конструкції різних типів. Усі профілі, вироблені компанією, відповідають класу «А» (вищого класу профільних систем), згідно з Держстандартом України. Компанія виробляє два типи профілю фарбованого в масі з подальшою ламінацією під золотий дуб і махагон.

Компанія співпрацює з 150 заводами-переробниками віконного профілю. У їх число входять найбільші будівельні організації: холдинг «Київміськбуд», «Київміськбуд-6», «Українська Національна будівельна компанія», інвестиційно-будівельна компанія «Столиця» та інші.

Компанія є активним учасником, дипломантом і призером спеціалізованих національних і регіональних виставок.

Компанія отримала сертифікат підтвердження функціонування на підприємстві системи менеджменту якості відповідно до стандарту ISO 9001-2000.

Оконный профиль Venta
Опубликовано Александр в Профиль Venta • 11.03.2011 23:15:50
Віконний профіль ПВХ Ventana застосовується при виготовлення металопластикових вікон і дверей для кліматичної зони України і Росії.
Товары и услуги