Всё для дома для семьи. Обустройство собственного жилья.

Строительство, недвижимость, мебель, дизайн, хобби.
Поиск

Notice: Undefined index: id in /home/ans73133/public_html/otkos/blog/index.php on line 46
Віконний профіль Rehau
Опубликовано Александр в Профиль Rehau • 05.03.2011 15:23:48
Всесвітньо відома компанія «Rehau» (свою назву отримала від міста Рехау - федеральної землі Баварії) бере свої витоки в Німеччині з 1948 року. По початку це була маленька компанія, що виробляє полімерні шланги і обведення для взуття. Через три роки Rehau перейшла на новий рівень - завод з виробництва автомобільних кріпильних петлею і медичних силіконових шлангів, успішно застосовуються в операціях на серці.

REHAU - інноваційна компанія, що має півстолітній досвід виробництва профільних ПВХ систем для пластикових вікон, що заслужила виняткову репутацію. Вікна Rehau знамениті стійкістю до впливу погодних умов, високими шумо-, теплоізоляційними властивостями. Елегантність, свіжість кольору, легкість догляду за пластиковими вікнами ПВХ Rehau - все це завдяки ідеально гладкій поверхні з 15-ти градусним скосом. Для суворих зим ідеальним рішенням буде купити пластикові вікна з п'ятикамерного профілю Rehau.

Вітчизняному споживачеві полюбилася ідеально гладенька поверхня профілю пластикового вікна Rehau. Вікна Рехау завоювали добру славу надійного продукту не тільки завдяки якості профілю, а й тому, що представники Rehau в Росії на найвищий рівень поставили навчання і підтримку своїх дилерів.

Компанія Rehau пропонує профілі ПВХ для будь-яких ситуацій: від пластикових вікон із звичайними вимогами до теплоізоляції до спеціального профілю для будинків, які відповідатимуть європейським стандартам пасивного опалення.

Профіль ПВХ Rehau відповідає європейським стандартам екологічної чистоти, а установка пластикових вікон Rehau широко практикується в дитячих і лікувальних закладах.


Товары и услуги